Put alternative text here : no

Om oss

Velkommen til Oslo Guideservice AS

Oslo Guideservice AS spesialiserer seg på guiding av grupper i og rundt Oslo. Vi skreddersyr turer etter dine behov. Ønsker du en guide i Oslo, ta kontakt med oss. Med våre autoriserte Oslo-guider får du oppleve hovedstaden i et nytt perspektiv!

Vårt kontor ligger i Oslo Cruise Terminal og i sommersesongen har våre guider gleden av å guide cruiseturister rundt i hovedstaden. De fleste utenlandske turister besøker Norge i sommerhalvåret, mens resten av året er det norske bedrifter og norske Oslo-turister som er våre største kundegrupper. Våre guider kan vise deg "det ukjente" Oslo - selv de som har bodd i byen en mannsalder kan få oppleve Oslo i et nytt perspektiv. Vårt hovedområde er guiding, men vi er gjerne behjelpelige med transfer, assistanse på flyplass, tolking og hospitality desk i forbindelse med kongresser og seminarer.

Oslo Guideforening holder kurs for nye guider og fokuserer på videreutdanning av eksisterende medlemmer. For å bli medlem av foreningen må guidene være autoriserte Oslo-guider, dvs. de må ha bestått den offisielle guide-eksamen satt av Oslo kommune.